040-61 99 700
info@parkettesset.se
Mob: 073-580 76 67
 

Specialister på alla typer av golv!

Intresserad? Ring oss på 040-61 99 700

Parkettslipning Malmö

Ser ditt parkettgolv gammalt och slitet ut? Om du låter oss slipa det kommer det att bli som nytt igen och hålla i många år till. Vi arbetar utifrån golvets förutsättningar och kan slipa och behandla alla former av parkettgolv, oavsett tjocklek. Efter slipning får du bestämma om du vill att golvet ska få en jämn mörkare ton, hållas ljust, eller få ett helt nytt utseende. Välkommen till Parkettesset i Malmö.

Parkettgolvet får nytt liv

Du behöver inte byta ut ditt gamla parkettgolv om det har fått fula missfärgningar och blivit slitet. Ofta räcker det med slipning och ytbehandling för att ge det nytt liv. Dessutom sparar du både tid och pengar på att ta hand om ditt gamla golv.

Rotavdrag

Visste du att du som privatperson har rätt till rotavdrag upp till 50 000 kr per år för arbete som golvläggning och slipning? Lämna dina uppgifter till oss så sköter vi allt pappersarbete till Skatteverket och drar av för ROT direkt på fakturan.

Trappor och trösklar

Förutom golvet kan vi även ta hand om såväl trösklar och lister, som trappor och snickerier. Vi lyssnar på dina önskemål och levererar ett resultat som motsvarar dina förväntningar. Vi kan bland annat erbjuda behandling med:

  • Betsning
  • Pigmentering
  • Målning
  • Lackning

Vi är flexibla med våra tjänster och formar varje projekt efter våra kunders önskemål och förutsättningar. Om du har frågor om våra tjänster är du välkommen att fylla i vårt kontaktformulär med din förfrågan så återkommer vi så fort vi kan.

Se hur vi slipar parkettgolv

Nedan kan du se klipp på hur vi slipar och bearbetar parkettgolv och ger det ett helt nytt utseende.

Kontakta oss om du behöver hjälp med golvslipning i Malmö med omnejd.

Se vad våra kunder säger om oss

Så går det till

Hör av dig för fri offert!

Kontakta nu