040-61 99 700
info@parkettesset.se
Mob: 073-580 76 67
 

Vi är bäst på golvläggning!

Intresserad? Ring oss på 040-61 99 700

Golvläggning Malmö

Hos oss hittar du en komplett golvfirma som hjälper dig med golvläggning och slipning. Vi har kompetensen att lägga alla former av trägolv, från parkett och laminat till stora brädgolv. Våra erfarna golvläggare utför arbetet effektivt utan att påverka övriga rum i hushållet. Dessutom erbjuder vi betsning, målning, lackning och oljning av trappor och trösklar som ger hela bostaden ett helt nytt och fräscht utseende. Välkommen till Parkettesset!

Vilket golv passar dig?

Golvet utgör en stor del av hemmets känsla och funktion. När du väljer golv till ditt hem gäller att du hittar en typ som du kan trivas med och som passar bostaden. Är du osäker inför vilket golv du ska välja kan du kontakta oss, vi hjälper dig med förslag som höjer känslan och värdet på bostaden. Vi kan exempelvis hjälpa dig med att lägga:

  • Parkettgolv
  • Laminatgolv
  • Plastgolv
  • Massivt ekgolv

Håll ditt trägolv fint

Trä är ett levande material som hela tiden rör sig och är känsligt för fuktskador. Därför bör det hållas torrt och i rumstemperatur, mellan 15 – 30 °C, för att det inte ska skadas. De flesta trägolv kan även vara känsliga för repor och andra skrapskador på ytan och bör regelbundet dammsugas rent från smulor, sand och annat som kan göra åverkan på ytan.

Våttorkning

Om du ska våttorka golvet bör du använda sparsamt med vatten och rengöringsmedel och vrida ur golvmoppen ordentligt under torkning.

Torka bort fläckar

Eftersom många trägolv är känsliga för vätska bör du snabbt torka bort fläckar innan de har hunnit torka in i materialet.

Laminatgolv är känsliga mot repor och bör därför dammsugas rent från sandkorn och annat som kan orsaka skada på ytan. Däremot är de hållbara mot fläckar och oftast räcker det med att du torkar upp fläckar med en fuktig duk.

Kontakta oss

Vill du veta mer om vår golvläggning i Malmö, eller behöver du tips för hur du håller ditt nylagda golv fint är du välkommen att kontakta oss.

Se vad våra kunder säger om oss

Så går det till

Hör av dig för fri offert!

Kontakta nu